Agrarisch Uitzendbureau van Bergen BV voor de AGF, Glastuinbouw, bollen en industrie sector

Menu

 

Dit jaar was van Bergen Personeelsdiensten samen met Arbonu.nl sponsor van Team Westland.

Het doel van Team Westland is om geld in te zamelen voor (regionale) charitatieve instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker (https://www.teamwestland.nl). 

Dit doen de deelnemers van Team Westland door het gehele jaar door acties te organiseren om geld in te zamelen.

Met als afsluiting het gezamenlijk beklimmen van de col du Tourmalet in Frankrijk. 

De voorlopige opbrengst in 2018 is € 710.000,00. Dit is een recordopbrengst die verdeeld zal worden over diverse kanker gerelateerde doelen groot en klein. (https://www.teamwestland.nl/Goede-doelen). 

 

 


 

Zaterdag 9 juni was een grote dag voor HVC’10 en haar jeugdafdeling. De kersverse Business Club, het bestuur en sponsor A.U.B. van Bergen Personeelsdiensten waren aanwezig om een kledingcontract te tekenen voor de duur van maar liefst vijf jaar. De sponsoring gaat per direct in; vanaf het seizoen 2019-2020 zal Van Bergen ook daadwerkelijk op alle tenues van de jeugdelftallen van HVC’10 prijken.

Van Bergen Personeelsdiensten, gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten in de glastuinbouw en verschillende andere sectoren,  heeft ruim 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. Vader Frans en zoon Bas hebben altijd klaar gestaan om HVC’10 op verschillende manieren te ondersteunen, het liefst zonder op de voorgrond te treden.

Bas van Bergen vertelde kort na het ondertekenen van de contracten zijn drijfveer: “We hebben altijd wel iets gedaan bij HVC’10, maar dit is waar ons hart ligt: de jeugd. Deze vereniging heeft een bloeiende en groeiende jeugdopleiding nodig om de toekomst te kunnen waarborgen. De jeugd moet met plezier bij de club komen om lekker hun hobby uit te voeren. Daar dragen veel mensen een steentje aan bij en wij doen dat middels sponsoring. We zijn erg blij en trots dat we HVC’10 en haar jeugd op deze manier kunnen ondersteunen.”

Namens de Business Club en HVC’10 tekenden Leroy Smits (formeel voorzitter) en Tim Wapenaar (formeel penningmeester) de contracten.

Als vereniging, en met name als Business Club, bedanken we A.U.B. van Bergen Personeelsdiensten voor de bereidheid HVC’10 en haar jeugd groots te ondersteunen. We kijken er naar uit de jeugdteams onze vereniging te zien vertegenwoordigen in prachtig nieuwe tenues.

 


 

 


 


 

Klanten feliciteren Agrarisch Uitzendbureau van Bergen / Van Bergen Personeelsdiensten met het 25 jarig jubileum.

 


Hoekse Krantje 26 maart 2015

25 jaar Agrarisch Uitzendbureau van Bergen.

 


 WOS Televisiespot 25 jaar Van Bergen Personeelsdiensten 


WOS Televisiespot december 2014


RTL 7 Ondernemend Nederland


WOS Televisiespot november 2014

 


WOS Televisiespot 2013

 

  • Contact

  • Prins Hendrikweg 16
  • Postbus 82
  • 3151 AE Hoek van Holland
  • 3150 AB Hoek van Holland
 
  • T 0174 – 38 33 00
  • F 0174 – 38 38 87